Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Mariënberg.

Doel van deze site is u te informeren over onze gemeente.
Via het menu hierboven kunt u door de site bladeren.

De kerkenraad heeft besloten vanaf 5 juli weer diensten te beleggen. In de preken agenda hiernaast en in vHth extra editie, staat welke wijken er verwacht worden in de morgen en middagdienst. Ivm de maximale aantallen is hierin is ook rekening gehouden met eventuele verwachte gasten. De kerkdiensten worden live uitgezonden opgenomen. Deze zijn later terug te zien op kerkdienstgemist.nl (opent in nieuw venster)Er is tijdelijk geen kinderoppas mogelijk tijdens de diensten. Wanneer dit weer kan, staat dit vermeldt op de website.

Download hier het Gebruiksplan kerkgebouw

Tijdens de speciale erediensten zoals op christelijke feestdagen, eredienst met dopen, bevestiging ambtsdragers of Kind-in-Kerk dienst, wordt de gehele liturgie op de borden geprojecteerd.

Alle "gewone" erediensten wordt men verzocht de bijbels mee te nemen. Er liggen wat uitreik-exemplaren bij de ingang van de kerkzaal, maar deze zijn beperkt.

Mocht u contact met ons op willen nemen dan kan dat via tabblad contact.

"De eeuwige God zij u eene woning"
Deut 33:27a

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Om in deze tijd toch nog geld in te zamelen voor de collectes is een oplossing gevonden.U kunt met uw smartphone de onderstaande QR-code scannen en zo uw gift overmaken naar Gkv Marienberg.

Is dit nieuw voor u? klik dan hier en bekijk het instructiefilmpje.

Scan onderstaande code en volg de instructies op het scherm.

QR

Lukt het niet dan kunt u ook via uw bank het collecte geld overmaken op rekening:NL86RABO0324964609, onder vermelding van ‘Extra gift vanwege coronavirus’.

Laatste update's

H. Avondmaal wijk 3, 5 + 12
14:30 ds.W.Q.Hoorn
H.Avondmaal (wijk 6, 10 + 11

klik hier om de dienst live te beluisteren of om andere diensten terug te luisteren.